06 juni 2009

Nationaldag =)))
Hoppas att Ni alla haft o har en bra nationaldag!=)) Hur firar NI? Skulle va kul att veta...
Själv har jag ju som sagt jobbat...Plockade lite blommor med mej till jobb o ställde fram lite flaggor =) De e så kul, för de blir så uppskattat när man gör något.
Sen har de varit vimsiga gänget som jobbat, men kuuul har vi haft...=))
Jobbar kort dag imorron, o sen e jag LEEEDIG tills på tisdag eftermiddag =))

Måååste bara visa lille överlevaren...=) Visst e han söööt! Vi har fortfarande inte kommit på nåt bra namn. Maken tyckte "Svart"...men jag vet inte jag...känns inte riktigt kul...hihi.
Njäää får nog funta lite till...Ja, Superman som du tyckte, Inka, vore ju nåt, haha. De e ju verkligen de han e...Låt förslagen HAGLA in, hihi.

Måste bara berätta; makens dator har OXÅ havererat...Han går här som katten runt het gröt (???) o vet inte riiiktigt va han ska göra, hihi. SÅ SYND då att jag sitter här, nananananana...haha.
Märkligt detta...Kan datorer känna SYMPATI??? =)))
Ännu märkligare är det att man blivit så himla BEROENDE av datorn...Shit pommes frites! Va gjorde man egentligen INNAN man skaffade dator???
Jag erkänner; jag är BEROENDE! Men de e ju så himla KUUUL!!! =)))
Både att skriva o besöka er! Plus Blocket o Hemnet o alla andra roliga sidor...hihi.
Läser även dagstidningen på nätet...Måste säga att de e inte jääätteofta jag sitter vid tv:n längre...Blir så himla sööömnig, gäsp, när jag sitter där...Om inte de e en riktigt bra film eller nåt...

Visar bilder på lamporna som kommit på plats =)) Har inte fixat riktigt färdigt på min chiffonje´...I förmiddags blev de lite fix i mellanrummet istället...=)) Där e inga fönster i de rummet, så de e lite mörkt...Svårt därför att ta bra bilder...

Nu ska jag umgås lite med familjen, o sen kika in lite till er...=)))

Tänk på att " VARJE UTGÅNG ÄR EN INGÅNG TILL NÅGOT ANNAT"

Kraaamizar Git

1 kommentar:

Anonym sa...

LEVA TYCKER JAG